Kalba:

Naujienos

01.09.2021.

„Oribalt“ plečia skaitmeninių įrankių portfelį

Siekiant optimizuoti ir gerinti klientams teikiamų paslaugų kokybę, „Oribalt Vilnius“ savo veikloje vis plačiau naudoja skaitmeninius įrankius. Šiais metais efektyvesniam verslo klientų ir partnerių užsakymų stebėjimui įdiegta užsakymų sekimo sistema.

Internetinės užsakymų stebėjimo sistemos e-oribalt.com paskirtis – suteikti klientams galimybę patiems stebėti užsakymo būseną nuo prekių įsigijimo iki fizinio pristatymo užsakovui. Ši verslo partneriams skirta sistema yra saugi ir patikima, visi perduodami duomenys yra koduoti.

Kaip ši sistema veikia

Naršyklėje reikia įvesti adresą http://e-oribalt.com, atsiradusiame lange klientai galės prisijungti prie sistemos naudodami savo el. pašto adresą ir susikurtą slaptažodį. Suvedus duomenis sistema nukreips į naują langą, kuriame bus pateikta išsami kliento informacija – jame yra galimybė pasikeisti slaptažodį, išjungti/įjungti e-mail pranešimus apie pristatytas siuntas, koreguoti asmeninius duomenis.

Rekomenduojama naudoti Google Chrome, FireFox, Edge, Safari naršykles.

Skiltyje „Products“ klientai gali matyti išsamią informaciją apie produktą, sandėlyje esančias atsargas ir balansą. Esant poreikiui visus duomenis galima lengvai eksportuoti į MS-Excel arba perkopijuoti į „clipboard“.

Skiltis „Track and trace“ skirta stebėti užsakymo statusą bei išvežimo informaciją. Sistema sukonfiguruota rodyti 4 užsakymo stadijas: sukurta (created), pakrauta pristatymui (shipped), pristatyta (delivered), atsiima pats (self-pickup). Taip pat „Track and trace“ polapyje pateikiamas siuntos numeris, ant kurio paspaudus matoma siuntos buvimo vieta einamuoju metu. Esant poreikiui sistema duoda galimybę peržiūrėti ir senesnius nei 1 mėnesio duomenis.

Skiltyje „Invoices“ klientai gali matyti ir parsisiųsti už suteiktas paslaugas jiems išrašytas sąskaitas faktūras.

Taip pat yra atskira „Reports -> Deliveries“ skiltis, kurioje pateikiama visa su pristatymu susijusi informacija.

Sistema bus tobulinama

Kaip teigia „Oribalt Vilnius“ vadovas Audrius Pivoras, šios sistemos atsiradimą paspartino gausėjantis klientų ratas ir poreikis teikti profesionalias paslaugas. Skaitmeninių įrankių suteikiamos galimybės yra labai patogios B2B sektoriui, jos supaprastina paslaugų teikimą ir tuo pačiu didina skaidrumą.

Jis taip pat priduria, jog visai netrukus „Track and trace“ sistema bus patobulinta.

„Šių metų pabaigoje esame numatę paleisti sistemos version 2, kurioje bus įdiegtos papildomos sistemai reikalingos funkcijos. Šie atnaujinimai suteiks klientams dar daugiau galimybių matyti ir sekto savo užsakymo būseną, palengvins kasdienius darbus“, - sako Audrius Pivoras.

Atgal

B2B

B2B svetainė klientams

aplankyti e-oribalt.lt

Video

Video pristatymas apie Oribalt

Žiūrėti video

Kontaktai

AS Oribalt Tallinn

Kõrtsi tee 9, 75306, Rae vald
Harju maakond, Eesti 
Tel.: +372 651 5100
Fax: +372 651 5111
E-mail: est@oribalt.com
 

SIA Oribalt Rīga

Dzirnieku iela 26,
LV-2167, Mārupe, Latvija
Tel.: +371 6780 2450
Fax: +371 6780 2460
E-mail: riga@oribalt.com
 

Oribalt Vilnius UAB

Maišinės k. 1C, LT-21401
Trakų r. sav., Lietuva 
Tel.: +370 5268 8401
Fax: +370 5268 8400
E-mail: vilnius@oribalt.com

 






 

SIA Panpharmacy

Dzirnieku iela 26,
LV-2167, Mārupe, Latvija
Tel.: +371 6780 2450
Fax: +371 6780 2460
E-mail:info@internetaptieka.lv
 

Panpharmacy vaistinė UAB

Maišinės k. 1C,
Trakų raj., Lietuva
Tel.: +370 5268 8410
E-mail:info@ivaist.lt

Susisiekite su mumis

Išsiųsta

Uždaryti